Mijn naam is Nynke Verbaten , 21 jaar oud en woon sinds kort met mijn vriend en beestenboel in mijn eigen huisje in het bos waar ik het erg naar mijn zin heb!

Opleiding
Ik heb hiervoor de opleiding ‘Paard en Zorg’ gedaan een gecombineerde opleiding met mensen en dieren, deze heb ik afgerond met de conclusie dat ik graag verder willen leren gericht op de mensen.

Hiervoor heb ik de opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg gekozen. Ik wou niet meer elke dag op school zitten, omdat ik na mijn idee beter leer in de praktijk. Dus heb gekozen voor een BBL opleiding op het ‘Summa college; in Eindhoven.

Visie Woonzorgprojecten
Voor deze opleiding had ik een werkplek nodig, dus ben ik op zoek gegaan. Zo ben ik dan ook hier bij Woonzorgprojecten terecht gekomen. Ik had keuze uit drie bedrijven en door de Visie van Woonzorgprojecten heb ik voor Woonzorgprojecten  gekozen.

Liefdevolle begeleiding
Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding en heb het erg naar mijn zin op school en bij Woonzorgprojecten, op de Boshoeve bij de Parels. Ik leer elke dag op het werk en wordt ook liefdevol begeleid vanuit de organisatie. Niet alleen de bewoners worden vanuit de visie begeleid, maar ook wij als werknemers en dit heeft een warm gevoel waardoor ik elke dag met plezier na mijn werk ga.

Iedereen is uniek
Een doordeweekse dag op het werk staat in het teken van de bewoners. We doen alles samen van vaste taken tot spelletjes en gezellig samen kletsen. De reden waarom ik voor dit werk heb gekozen is omdat ik vind dat iedereen uniek is en hier ook naar gehandeld moet worden zodat bewoners zich ook uniek voelen.