Ik ben Sandra Wagemakers en ik ben 23 jaar. Ik heb de opleiding Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg afgerond en werk momenteel om het weekend als woonbegeleider van de Parels op locatie de Boshoeve. Doordeweeks werk ik op een buitenschoolse opvang.

Ik heb Woonzorgprojecten gevonden dankzij de moeder van een vriendin, zij zag een vacature voorbijkomen vanuit een uitzendbureau. Zo heb ik van oktober 2016 t/m april 2017 fulltime gewerkt. Daarna ben ik er even tussenuit geweest en sinds dit jaar ben ik weer terug, om het weekend.

Ik heb voor Woonzorgprojecten gekozen omdat hier een hoop liefde gegeven wordt.  Iedere bewoner is uniek en zo worden ze hier ook behandeld. Dit vind ik heel mooi en zo wil ik ook graag werken.

Verder was ik onzeker over mijn kunnen en ik ben hier met open armen ontvangen en heel prettig ondersteunt. Toen mij gevraagd werd om terug te komen als weekendhulp heb ik daarom ook zonder nadenken ‘ ja’ gezegd.

Werken op de Boshoeve geeft me iedere keer weer nieuwe ervaringen waardoor ik groei. Ik word me hier meer en meer bewust van mijn eigen handelen en wat voor effect dit op mensen kan hebben. Zo probeer ik iedere keer weer nieuwe dingen uit, om het beste uit de bewoners te kunnen halen.

Ik wil graag meegeven aan de bewoners dat ze er allemaal, als hun unieke zelf, mogen zijn en dat ze gewaardeerd worden. Ik wil ze de kans geven het beste uit zichzelf te halen.

Het team van de Boshoeve is een prettig team om in te werken. Iedereen helpt elkaar wanneer het nodig is en ik ervaar altijd een prettige sfeer als ik er ben.