MARIT

Mijn naam is Marit Joosen. Ik ben 50 jaar en net klaar met mijn eerste jaar HBO Social Work bij Avans in Breda.

Ik heb 22 jaar bij Ericsson gewerkt als administratief medewerkster en heb vorig jaar besloten een ommezwaai naar de zorg te maken omdat me dat al heel lang trok.

Ik heb een dochter van 16 jaar genaamd Kim en ik ben supertrots op haar.

Mijn dierenliefde is groot en heb dan ook 2 katten, 2 konijnen en een paard. Eigenlijk zou ik nog veel meer dieren
willen hebben maar dat past helaas alleen niet. 😊
Sinds 1 augustus ben ik aan de slag bij Woonzorgprojecten als woonbegeleider en ik vind het superleuk!

 

 


MILOU

Ik ben Milou van de Haar. Sinds 2,5 maand aan het werk bij Woonzorgprojecten in Dongen. Ik heb de opleiding SPH gedaan op Avans Hogeschool.

Voor vijf jaar gewerkt bij Juzt Lievenshove binnen een gesloten setting; een enorme uitdaging en veel kunnen leren ook over mezelf. Daarna heb ik anderhalf jaar als ambulant begeleiding gewerkt in de vorm van ZZP’er.

Sinds 8 maanden hebben wij een dochter genaamd Yuna en die maakt alles compleet.

Ik ben erg enthiousiast met de stap die ik heb gemaakt naar Woonzorgprojecten. Ik sta in Dongen met een super tof team en prettige bewoners, dus zit vol energie om hier te werken. Ik vind het een mooie organisatie die kijkt naar ieder persoon als individu. Iedereen heeft een andere zorgbehoefte of hulpvraag en dat maakt dit werk uitdagend en interessant.

Ik zal een ieder van jullie vast nog een keer tegen komen binnen Woonzorgprojecten, dus tot snel!

 

 


TOMMIE

Ik zal even mezelf voorstellen: ik ben Tommie van Boxel. IK ben 23 jaar en ik werk nu 3 weken op de locatie in Chaam. Ik ben vanaf september begonnen met de opleiding maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen. Ik heb heel veel zin om de komende 3 jaar mijn studie te volgen en veel bij te leren in dit vak.

Vanuit mijn privésituatie ben ik inmiddels al 4 jaar mantelzorger voor mijn zusje van 16 jaar. Gedurende de afgelopen jaren dat ik deze zorg draag ben ik gaan beseffen  dat ik graag in dit werkveld werkzaam zou willen zijn.

Ik vind het belangrijk dat iemand een veilige plek heeft om te leven en zichzelf te kunnen zijn.