Wanneer een verstandelijke en/of sociaal emotionele beperking zorgt voor de noodzaak van begeleid wonen, is het essentieel dat een persoon met alle waardigheid begeleid wordt. Hierbij is niet de beperking de leidraad, maar de mogelijkheden binnen die beperking.

Een thuis creëer je niet met grote groepen, niet alleen met een wetenschappelijk onderbouwd zorgplan, maar met individuele aandacht, onvoorwaardelijke liefde, veiligheid en respect.

Daarbij is het uiteraard belangrijk dat zij werken aan doelen zodat zij zich blijven ontwikkelen en uitgedaagd hierin worden. Dit kan op gebied van zelfredzaamheid zijn, maar ook op andere terreinen in hun leven.

Wat heb je nodig om hier geplaatst te worden?

Dat is een geldige WLZ of WMO Beschermd wonen indicatie. Indien je bij ons komt wonen verwachten wij dat ook de dagbesteding bij ons afgenomen wordt.

Wij hebben ontdekt dat structuur in hun leven een belangrijk element is. Dat is vaak hun houvast. Daarom is belangrijk vaste gezichten en een niet te groot team waarbij ze zich veilig voelen, het zorgen voor elkaar, rekening houden met elkaar, gezamenlijk onder begeleiding de taken doen is een onderdeel van Ons Thuis.

Wilt u graag weten hoe onze bewoners het bij ons ervaren? Lees dan de rubriek Bewoner vertelt.

Wij zijn volledig gericht op de persoonlijke ontwikkeling van elke bewoner, en zien daar geweldige resultaten bij.
Wilt u ontdekken wat wij in uw situatie te bieden hebben, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wat bieden wij

  • Kleinschalige woonvormen
  • Natuurlijke setting
  • Klein en vaste team woonbegeleiders
  • Aandacht voor juiste samenstelling groep
  • Zinvolle besteding van de dag op maat bij Ons Werk
  • Ons Werk exclusief voor bewoners
  • Zorg/groeiplan vanuit mensgerichte benadering

“Ons Boerderijke” Dagbesteding in Ulicoten

Bij “Ons Boerderijke” te Ulicoten hebben wij paarden, een ezel, geitjes en kipjes. De locatie is gelegen in een rustige afgeschermde omgeving.

Blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen —>