Mijn naam is Kimberley Baelemans. Ik ben 21 jaar en werk als woonbegeleider op de Boshoeve·

Momenteel ben ik bezig met de studie Maatschappelijke Zorg op het Vitalis College in Breda, waar ik in september mijn 2eleerjaar start.

Ik was opzoek naar een leerbedrijf voor mijn studie toen ik een vacature tegenkwam van woonzorg projecten. Deze sprong voor mij erg boven de vacatures van andere bedrijven uit, omdat er duidelijk vermeld stond dat er naar elke bewoner individueel wordt gekeken. Dit vond ik erg mooi aangezien ieder persoon uniek is en een andere begeleiding nodig heeft. Ik heb gelijk gesolliciteerd. Na het sollicitatie gesprek had ik gelijk een warm gevoel bij deze organisatie: een gevoel van thuiskomen; iets wat woonzorg projecten wilt zijn voor bewoners maar ook zeker voor het personeel.

Sindsdien ben ik werkzaam als woonbegeleider op de Boshoeve, en heb hier mijn eerste schooljaar afgerond. Ik werk op zowel de Parel als de Diamanten groep: deze afwisseling vind ik erg fijn. Een werkdag ziet er altijd anders uit. Je weet van te voren nooit hoe je dag zal verlopen, dat houdt me scherp.

Mijn hoofddoel is om de bewoners een veilig gevoel te geven. Een gevoel van een thuis hebben en dat ze worden gerespecteerd hoe ze zijn. Het is zeker niet altijd even makkelijk maar als team kunnen we op en met elkaar bouwen en groeien.