Mijn naam is Melissa Koevoets, ik ben bijna 29 jaar oud werk sinds oktober 2016 als Teamcoödinator op de locatie ons Thuis Dongen.

Parel
Ons Thuis Dongen is een parel in de organisatie, alleen de locatie zelf al is een cadeautje om te mogen werken. De woning is een oude villa geweest wat voorheen nog van de GGZ was, dit pand is geheel opgeknapt en heeft zijn charme behouden. Ik zeg kom gewoon een keer kijken, het is zeker de moeite waard!

Unieke combinatie
De doelgroep waar we als team omheen staan zijn oudere met een geriatrische aandoening waaronder het bekende Alzheimer. In combinatie met jongere met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Deze combinatie is zo uniek, het doet elkaar versterken en elkaar leren in de alledaagse dingen. Denk hierbij aan; een filmpje via je telefoon op de tv afspelen is vrij normaal, maar de ouderen hebben hier nog nooit van gehoord en/of, de reacties zijn dan ook mooi om te zien.

Kernwaardes
Ook zoals op andere locaties werken we met ons hart en staan de 3 kernwaardes, onvoorwaardelijke liefde, wederzijds respect en veiligheid centraal. Hier genieten de bewoners dan ook met volle teugen van en waarderen dit enorm.

Teamcoördinator
Mijn functie als Teamcoödinator is het coördineren van de zorg rondom de bewoners en het aansturen van het team wat we (in juni) volledig hebben staan! Ook alle zorgindiceringen en het waarborgen van de visie in de zorg in samenwerking met Margreet van Turenhout (directeur zorg), zijn onderdeel van mijn taak als Teamcoödinator. Buiten mijn team coördinatie functie blijf ik 12 uur per week op de groep werken om zo de feeling met de bewoners te houden. Ze kennen mij en ik hen en dat is het prettigste werken, ook betreft zorgindicatie aanvragen etc.

Saamhorigheid
Het werken bij Woonzorgprojecten is erg prettig, je kan je eigen inbreng bespreekbaar maken en hier word ook zeker naar geluisterd. De saamhorigheid van de organisatie spreekt mij erg aan. Iedereen kent elkaar en weet waar ze elkaar kunnen vinden als dat nodig is.

Het niet werken in 10 verschillende lagen maar juist de duidelijke korte lijnen van de organisatiestructuur spreekt me erg aan. Je zult het ten slotte samen moeten doen!

Kroon op mijn werk
Ik ben sinds maart 2015 begonnen voor het toen nog ”Family Homes” in Ulicoten. In 2015 daar begonnen als Teamcoödinator. Ik wilde zelf heel graag deze functie bekleden omdat ik het zag als een nieuwe uitdaging. Ik heb de opleiding verpleegkundige in de gehandicaptenzorg gedaan en zag het als een kroon op mijn werkervaring en een nieuwe kans. Ook ben ik Teamcoödinator van Chaam en Dagbesteding, ik heb zo een beetje wel alle locaties gezien binnen Woonzorgprojecten en alle locaties hebben allemaal hun eigen charme!

Onvoorwaardelijke liefde, respect en veiligheid
Wat ik mee wil geven aan de mensen waar ik voor zorg voornamelijk de visie waar de organisatie voor staat, onvoorwaardelijke liefde, respect en veiligheid! Ik ben bereid om veel voor de bewoners te doen en er ten alle tijden voor hen en mijn team klaar te staan!