Ben jij een ervaren leidinggevende met visie op leren, werken, vrije tijd, dagbesteding en wonen voor ouderen met een verstandelijke beperking? Dan willen we graag met je in gesprek.

“Ons thuis Dongen”
Zoekt per 1 juli 2016 in Dongen: Teamcoördinator ouderenzorg Dongen
32 uur
Solliciteer
Als teamcoördinator ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en voor een goede personele situatie binnen je team. De functie kenmerkt zich door het veelzijdige, innovatieve en flexibele karakter.

De teamcoördinator geeft op motiverende, sturende en coachende wijze leiding aan de medewerkers. Je geeft uitvoering aan de ambitie van de visiedragers om ouderen mét leren, werken en vrije tijd voor bewoners, vorm en inhoud te geven.
Je zorgt ervoor dat het doelgroepenbeleid verder wordt ontwikkeld en dat er een nauwe samenwerking tussen wonen en dagbesteding tot stand komt. Daarnaast vervul je op tactisch niveau een verantwoordelijke rol met betrekking tot beleidsontwikkeling en implementatie, financiën en beheer. Je bent proactief met betrekking tot het leggen van contacten en het opzoeken van de samenwerking met maatschappelijke organisaties, gemeenten en belangenbehartigers van onze bewoners.

Wie zijn wij?
Woonzorgprojecten maakt gebruik van een uniek zorgconcept dat ontwikkeld werd onder de naam Eagle’s Nest. Vanuit deze rijke ervaring bieden wij unieke kleinschalige woonvormen voor verschillende groepen met een extra zorgbehoefte. Zo bieden we woonvormen voor volwassenen met een verstandelijke beperkingen speciale maatoplossingen voor ouderen met dementie.

Onze zorg is op maat doordat wij weten dat elk individu uniek is.
Wij laten ons in ons zorgplan niet beperken door de beperking. We zien zonder falen dat bewoners bij ons zich juist gezond ontwikkelen binnen hun beperking.

Dankzij onze werkwijze en woonvormen is zorg op maat nog mogelijk. We behandelen iedere persoon vanuit de drie kernwaarden:
– Onvoorwaardelijke liefde
– Respect
– Veiligheid

Hierdoor ontstaat er bij de bewoners een geborgenheid die een gezonde ontwikkeling mogelijk maakt!

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van een afgeronde Verpleegkundige (HBO-V) opleiding.
Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in staat om een accurate administratie bij te houden.
Daarnaast verwachten wij dat je:
– Het ontwikkelen van een integraal beleid, binnen de algemene beleidskaders, voor de locatie;
– Verantwoordelijk voor de kwantiteit & kwaliteit van het pakket wonen, zorg en dienstverlening van de locatie;
– Financiële eindverantwoordelijkheid van de locatie;
– Leidinggeven aan meerdere medewerkers;
– Een bijdrage leveren aan de organisatieontwikkeling vanuit de locatie voor Woonzorgprojecten;
– Je hebt leidinggevende kwaliteiten en ruime ervaring met het aansturen van verschillende disciplines;
– Je kunt goed onder druk werken en bent in staat overzicht te houden;
– Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent communicatief sterk;
– Je bent representatief en je hebt een klantvriendelijke houding.

Kortom: met een open, daadkrachtige, zelfstandige houding en goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om aan deze veelzijdige functie vorm te geven.

Wat bieden wij?
We bieden je een tijdelijke overeenkomst, waarbij afhankelijk van wederzijdse tevredenheid een verlenging tot de mogelijkheden behoort. Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 45 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. Woonzorgprojecten beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.

Enthousiast?
Solliciteer dan zo snel mogelijk.
Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Marco van Turenhout, Manager P&O op telefoonnummer
06-51604014 of email naar marco@woonzorgprojecten.nl